Wat zijn de openingstijden van Van der Deure Kaas?

Elke zaterdag zijn wij geopend van 09:00 tot 12:00. Je vindt ons op: De Drie Kronen 15 in Enkhuizen. Je kunt hier dan ook je bestelling die je online gedaan hebt afhalen.

Kaas versturen? Kan dat wel?

Ja, dat kan zeker! We verpakken alle stukken kaas gevacumeerd. Dat betekent dat de kaas beschermd is en dat komt ten goede van de houdbaarheid.

In de zomer zullen we soms uit voorzorg een verzending vertragen in verband met mogelijke hoge temperaturen tijdens de verzending. Zo weten we zeker dat de kaas goed aan komt!

Naast het vacumeren leveren we ook wat kaasvellen bij de bestelling zodat wanneer de kaas aangebroken is, het goed beschermd de koeling in kan.

Wat is de verzendtijd van mijn bestelling?

Dooraans verzenden we bestellingen binnen een werkdag. Vanaf dat moment duurt het nog 1-2 werkdagen voor zendingen binnen Nederland. Voor België en Duitsland is dat ca. 2-3 werkdagen. Heb je jouw bestelling nog niet ontvangen na deze tijd, laat het ons dan even weten dan gaan wij op onderzoek uit!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzending zijn dit de kosten die we in rekening brengen:

Nederland: €6,75
België: €8,95
Duitsland: €9,95

Bezorging door Van der Deure Kaas in Enkhuizen, Bovenkarspel of Grootebroek (elke woensdag tussen 15:00 en 17:00):
€2,50

Afhaling: Gratis natuurlijk!

Verzenden jullie internationaal? Wat zijn de verzendopties en -kosten?

– Nederland – €6,75
– België – €8,95
– Duitsland – €9,95

Op verzoek versturen we ook naar Spanje. Naar Spanje doen we dit slechts in bepaalde perioden van het jaar in verband met de temperatuur tijdens het vervoer.

Zijn er andere bestemmingen waar je de kaas wil ontvangen? Laat het ons weten en we kijken of we dat kunnen aanbieden.

Hoe kan ik betalen bij Van der Deure Kaas?

In de webshop kun je betalen met iDEAL of Bancontact.

In de winkel op zaterdag kun je – als je bestelling niet al betaald is online – betalen met pin of contant geld.

Wil je liever met een andere betaalmethode betalen? Laat het ons weten en wij kijken snel of we dit kunnen activeren!

Hoe kan het dat Van der Deure Kaas zo goedkoop is?

We zijn van oorsprong een kaasgroothandel. Dat betekent dat we groot inkopen en dat gaat gepaard met gunstige inkoopprijzen. Dit voordeel geven wij door onze klanten die hier nu ook van mee profiteren.

Hoge kwaliteit kaas voor groothandelsprijzen!

Bieden jullie geschenkverpakkingen aan?

Nee, op dit moment bieden we geen geschenkverpakkingen aan.

Hoe moet ik de kaas bewaren om de optimale versheid te behouden?

Om de optimale versheid van de kaas te behouden, zijn hier enkele tips voor het bewaren:

Bewaar de kaas in de koelkast: Kaas moet worden bewaard bij een koele en stabiele temperatuur. Plaats de kaas in het koelste gedeelte van de koelkast, zoals de groentelade of een speciale kaaslade, bij een temperatuur van ongeveer 4-8°C.

Houd de kaas afgedekt: Om te voorkomen dat de kaas uitdroogt of geuren van andere voedingsmiddelen opneemt, is het raadzaam om de kaas af te dekken met plasticfolie, kaaspapier of een kaasdoos. Als je online bestelt sturen we altijd wat kaasvellen mee welke perfect zijn om je kaas na het openen in te bewaren.

Bewaar harde kazen apart: Harde kazen zoals Gouda kunnen apart worden bewaard zonder dat ze snel hun smaak en textuur verliezen. Het is echter nog steeds aan te raden om ze af te dekken om uitdroging te voorkomen.

Zachte kazen apart bewaren: Zachtere kazen zoals Brie of Camembert moeten apart worden bewaard om te voorkomen dat hun aroma’s worden overgedragen op andere kazen. Bewaar ze in hun originele verpakking of wikkel ze in een van onze kaasvellen.

Geur absorberende kaas bewaren: Als je een sterke geur absorberende kaas hebt, zoals blauwe kaas, is het het beste om deze apart te bewaren om te voorkomen dat andere kazen en voedingsmiddelen de geur aannemen. Wikkel ze in aluminiumfolie of kaaspapier om geurverspreiding te minimaliseren.

Laat de kaas op kamertemperatuur komen voor het serveren: Voordat je de kaas serveert, is het aan te raden om deze ongeveer 30 minuten op kamertemperatuur te laten komen. Dit helpt de smaken en aroma’s van de kaas naar voren te brengen.

Het is belangrijk om te weten dat de houdbaarheid van kaas kan variëren afhankelijk van het type kaas. Controleer altijd de specifieke aanbevelingen voor de kaas die je hebt gekocht. Als je nog steeds vragen hebt over het bewaren van een specifieke kaas, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies op maat.