Bij Van der Deure Kaas bieden we verschillende opties voor het ontvangen van jouw bestelling. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Afhalen

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij ons bedrijf. Dit kan elke zaterdag tussen 9 en 12 uur. Het adres van ons bedrijf is De Drie Kronen 15, 1601 MT, Enkhuizen. Als je kiest voor afhalen, betaal je geen verzendkosten uiteraard.

Bezorging

We bieden ook de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen door ons eigen bezorgteam. Hiervoor rekenen wij een vast tarief van €2,50. We bezorgen op woensdag tussen 15:00 en 17:00. Als je bijvoorbeeld op vrijdag besteld gaat het de woensdag daarop mee met het bezorgteam. Zorg alsjeblieft dat er iemand aanwezig is om de kaas in ontvangst te nemen.

Pakketzending

Als je buiten ons bezorggebied woont, kun je kiezen voor pakketzending. We versturen je bestelling dan via PostNL of DPD. De verzendkosten hiervoor bedragen €6,75 binnen Nederland.

Internationale zendingen:

  • België – €8,95
  • Duitsland – €9,95
  • Spanje – € 15,95 (excl. eilanden)

Betaalmethoden

Bij Van der Deure Kaas kun je op verschillende manieren betalen. We accepteren de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Bancontact

Zodra we je betaling hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met je bestelling. Je ontvangt van ons een e-mail met de bevestiging van je bestelling.

In de winkel op zaterdag kun je natuurlijk met pin of contant geld betalen.

Heb je nog vragen over onze verzend- en betaalmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.